Lægesekretærer rykker frem i bussen

Opgave

Personalet i Hjertesygdomme på Aarhus Universitetshospital har brug for at synliggøre et internt tværfagligt projekt i afdelingen omkring patientforløb .
En projektgruppe i afdelingen arbejder gennem længere tid på det tværfaglige projekt, hvor de blandt andet kigger på at forbedre de flaskehalse der er, når patienterne skal booke tider. Og her kan lægesekretærerne virkelig gøre en forskel. Da projektet skal præsenteres og involvere resten af afdelingen har de brug for at vise projektet på en overskuelig, men også – tænker jeg – en humorrisktisk måde. – Og jeg rammer plet.

Gevinst

De store plancher, som jeg leverer, giver både overblikket, men bringer også humor ind i projektet. På den måde kan medarbejderne og ledere genkende sig selv, men de kan også grine sammen over deres egne udfordringer og ageren.

Nu hænger plancherne i afdelingen og minder om, hvad afdelingen hele tiden skal have fokus på. På den måde er det nemmere at overskue og forholde sig til for alle.

I dette tilfælde virker de også godt i forhold til til at fejre nye tiltag og styrke fællesskabet på tværs af faggrupper.

Omfang

  • En visualiseret dagsorden til et vigtigt fælles møde.
  • En planche, der fortæller om udfordringerne, problemløsningen og mål.
  • En planche, der illustrerer alle faggrupperne under én paraply

Plancherne med illustrationerne måler 110 cm i højden og er op til 180 cm i bredden.