Forside og vignetter til magasin

Opgave

KAB-Bolig/SAB skal bruge en forside og vignetter til deres årsberetning. Hvert år vælger de en illustrator, som skal fortolke deres logo og illustrere det, de har arbejdet med, deres arbejde fra hele året.

Årsberetningen kommer ud til alle lejerne, ansatte, politikere mv.

Gevinst

Det er altid spændende at se, hvilken illustrator, som KAB vælger til deres årsbetningen/ magasin, og hvordan illustratorerne fortolker.

Jeg er glad for, at jeg bliver valgt, og jeg får meget frie hænder – så fantasien får frit løb. Bæredygtigt og klimavenligt byggeri, liv i boligerne og corona er noget af det, jeg vælger at arbejde med.

Dejligt at KAB-bolig prioriterer at visualisere deres årsberetning. Det er med til at få flere læsere, få læserne til at engagere sig, debattere sov.

Omfang

  • Jeg illustrerer forsiden ud fra input fra KAB og min fantasi.
  • Udarbejdelse af 10 vignetter, som KAB selv indsætter i årsberetningen.

Se hele årsberetningen her

Jeg laver først en skitse med blyant. Derefter skanner jeg den ind og rentegner alt med pen direkte i Illustrator-programmet. Derefter forenkler jeg og præciserer. Jeg arbejder samtidigt med farverne, så jeg kan sende det til kunden.

Der er mange detaljer i forsideillustrationen, og jeg ved, at jeg skal lave vignetter også, så derfor vælger jeg at arbejde med vektorer, så jeg nemt kan pille elementerne ud til vignetterne.